Afscheidsfotoalbum.

Altijd een tastbare herinnering

Het Afscheidsfotoalbum – Omdat ik het belangrijk vind dat foto’s niet in een digitale lade verdwijnen, ontvang je bij mij altijd een persoonlijk door mij gemaakt kwaliteitsalbum met nabewerkte foto’s erin verwerkt. Op deze manier kan je jullie bruiloft telkens herbeleven, even pauzeren en genieten van elk afzonderlijk moment. Dit in plaats van eindeloos door foto’s online te scrollen. Hiernaast kan je ook investeren in het upgraden van dit album of extra afscheidsalbums voor familie. Lees in deze brochure de mogelijkheden en prijzen. Op deze wijze is er voor elk budget een blijvende herinnering mogelijk.

Leer fotoalbum
Voorbeeld afschedsfotoalbum Layflat pagina's
fotoalbums

Wellicht vind je dit ook interessant

Wil je meer informatie?

Een afscheid regelen is emotioneel zwaar en voor de meeste voor ons geen dagelijkse bezigheid. Wil je even overleggen over hoe de fotografie in te vullen of snel weten of ik nog beschikbaar ben? Vul je contactgegevens in en ik neem snel contact met je op.

Discrete fotografie.

Afscheidsfotograaf in het Westland, Anouk Raaphorst, I Shoot Memories Afscheidsfotografie Anouk Raaphorst Foto blured, hoe ga ik om met privacy

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.