Afscheidsfotograaf in het Westland, Anouk Raaphorst, I Shoot Memories Afscheidsfotografie

meet
anouk.

Hallo,

Mijn naam is Anouk Raaphorst en ik ben professioneel afscheidsfotograaf in het Westland. In 2010 heb ik na mijn opleiding aan de Foto-academie te Rotterdam mijn baan in de makelaardij opgezegd en ben ik Anouk Raaphorst fotografie begonnen.

Mijn fotografie staat voor discrete uitvaartfotografie op een journalistieke wijze. Foto’s die het verhaal écht vertellen, niet geënsceneerd en altijd discreet. Foto’s die mogelijk helpen bij de verwerking van het verlies.

I Shoot Memories bestaat inmiddels ruim 10 jaar. Afscheidsfotografie kan écht anders!

Mail of bel mij gerust voor meer informatie. Ik ben werkzaam door heel Nederland als afscheidsfotograaf.

Hartelijke groeten,

handtekening
Het is onmogelijk om je dierbare te vergeten die zoveel gaf om je te herinneren. Een uitvaart is een helend ritueel, niet iets akeligs wat je snel moet afhandelen. Neem bezield afscheid op de wijze zoals jullie dat willen en bij de overledene past. Documentaire fotografie kan écht helpen bij de rouwverwerking.
Anouk
Play Video

Ik ben ook werkzaam onder de volgende labels

Zoek je een afscheidsfotograaf in het Westland of ver daarbuiten?

Get in Touch

Een afscheid regelen is emotioneel zwaar en voor de meeste voor ons geen dagelijkse bezigheid. Wil je even overleggen over hoe de fotografie in te vullen of snel weten of ik nog beschikbaar ben? Vul je contactgegevens in en ik neem snel contact met je op.

Discrete fotografie.

Afscheidsfotograaf in het Westland, Anouk Raaphorst, I Shoot Memories Afscheidsfotografie Anouk Raaphorst Foto blured, hoe ga ik om met privacy

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.