Zoek
Sluit dit zoekvak.

contact

Let's make Memories!

Ondanks dat ik ook als fotograaf graag mooie momenten in iemands leven vastleg, vind ik afscheidsfotografie echt heel bijzonder om te doen. Het past heel erg goed bij mij waarbij ik met grote toewijding werk om de meest waardevolle momenten vast te leggen tijdens afscheid en uitvaarten. Mijn camera is mijn instrument om emoties vast te leggen, herinneringen te bewaren en troost te bieden aan hen die het nodig hebben.

Anouk fotograaf 1 1 scaled 1
Afscheidsfotograaf Anouk
Fotograaf met koffiekopje

Willen je 'n afscheid documentair laten vastleggen?

Vul snel het onderstaande formulier in en we hebben snel contact.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Instagram

Volg mij op Instagram en bekijk mijn recente werk

Pinterest

Volg mij op Pinterest en bekijk mijn recente werk

Eerst even kort kennismaken?

Via onderstaande kalender kan je een korte online Google Meet van 15 minuten met mij plannen om even persoonlijk contact te hebben voordat je allerlei zaken deelt. Wel zo prettig toch?

Veelgestelde
vragen

Wat is je stijl?

Mijn stijl van fotografie is creatief, fris en spontaan op een documentaire wijze. Ik wil het afscheid vastleggen zoals het echt was. Het verhaal van de overledene, jullie ware karakters, de mensen die jullie steunden in deze moeilijke periode en de manier waarop de dag van het afscheid zich ontvouwde. Ik wil het liefst zo onzichtbaar mogelijk zijn tijdens het afscheid. 

Wat krijgen we als we jou boeken?

Allereerst iemand die fotografen tijdens een afscheid al heel vaak heeft gedaan en op een sensitieve manier met jullie samen de reis van het afscheid aflegt. Ik leg vast wat jullie ervaren. Zaken die je meekrijgt maar ook vooral zaken die jullie niet direct meekrijgen door de roes waar je toch een beetje in zit.  

Voor het afscheid kunnen we meerdere (online) contact momenten waarin ik graag meedenk en advies kan geven. Bekijk meer bij mijn werkwijze. Op de dag een fotograaf die niet regisseert en ingrijpt maar gewoon lekker onzichtbaar aanwezig is en de momenten vastlegt zoals ze echt zijn. 

Na het afscheid natuurlijk  foto's, met zorg nabewerkt en in super hoge resolutie. Zodra alle foto's zijn nabewerkt, krijgen je toegang tot 'n eigen beveiligde online gallery waar jullie en eventueel familie de  foto's kunnen bekijken en downloaden. Dit op het moment dat jullie eraan toe zijn. 

Hoe kunnen we je boeken?

Vul je gegevens in op het contactformulier en ik neem snel contact met je op. Je kan ook vrijblijvend online een 15 minuten gesprek inplannen om even te overleggen of te kijken of afscheidsfotografie wat voor jullie is.

Werk je als afscheidsfotograaf door heel Nederland?

Ik ben woonachtig in het Westland en ben dus goed bekend met de begraafplaatsen in deze regio. Niet alleen in het Westland maar zeker ook met begraafplaatsen en crematoria in Den Haag, Delft & Rotterdam. Uitvaartfotografie bied ik aan in heel Nederland. Vanaf >20 km vanaf het Westland reken ik wel een kilometervergoeding van €0,40 per kilometer.

Hoeveel foto's ontvangen we?

Laten we beginnen met wat je niet krijgt: een paar honderd "zo-zo-middelmatige" foto's. Kwaliteit is voor mij key. Minder is meer. Gemiddeld ontvangen je tussen de 50-200 afbeeldingen, afhankelijk van de aard van het afscheid.

Hoelang duurt het voordat we de foto's krijgen?

Na de uitvaart of crematie ga ik direct aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto’s. Zodra dit gereed is, richt ik een private gallery (met wachtwoord) in waar jullie een slideshow en alle nabewerkte foto’s kunnen vinden. Deze kan je vervolgens zelf in hoge resolutie downloaden maar je kan ook direct afdrukken bestellen. De Gallery komt binnen 3 weken gereed vanaf de uitvaart/crematie. Het door mij ontworpen foto-album duurt ca.6 weken en is mede afhankelijk van de drukte bij de drukker. Heb je een spoedverzoek, geen probleem mail mij en we komen er vast samen uit. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Staat je vraag hier niet tussen?

Neem dan een kijkje op de pagina met alle veelgestelde vragen of stuur mij een berichtje.

Afscheidsfotograaf Anouk van I Shoot Memories Afscheidsfotografie

Discrete fotografie.

Afscheidsfotograaf in het Westland, Anouk Raaphorst, I Shoot Memories Afscheidsfotografie Anouk Raaphorst Foto blured, hoe ga ik om met privacy

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.