Search
Close this search box.

Lieve woorden van mijn klanten.

klantervaringen over een fotograaf bij de uitvaart

Merel

Uitvaartfotografie in Den haag

Anouk heeft de uitvaart fotografie verzorgd van mijn moeder. Anouk, woh wat heb je bijzondere en prachtige foto’s gemaakt! Zelfs de begrafenisondernemers waren onder indruk bij het zien van mijn boek. Anouk is een prettige en rustige persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak als moet, maar ze is ook op de achtergrond. Je hebt er geen erg in dat ze de foto’s neemt en dat is precies wat je wilt bij een overlijden. Bij deze wil ik haar dan ook van harte aanbevelen! Dankzij jou hebben een prachtig en waardevol aandenken aan onze moeder.

Uitvaart Vredekerk De Lier
Begraafplaats St. Petrus Banden, Begrafenis, Den Haag, I Shoot Memories, Portretfotografie,Klantervaringen | Fotograaf bij de uitvaart?, Rouwfotografie, Uitvaartfotograaf, uitvaartfotografie

Brenda

Uitvaartfotografie Den Haag

Hi Anouk,

Ik wilde je nog eens bedanken voor je prachtige foto’s van de uitvaart van mijn schoonmoeder. Het boekje dat jij had gemaakt was al meteen heel waardevol, maar nu ik de rest van de foto’s verwerk in een groter album met foto’s uit het leven van mijn schoonmoeder gecombineerd ben ik opnieuw zo blij met jouw werk. Heel dierbaar om zo een mooi aandenken te hebben. Dankjewel namens ons allemaal. Tot een andere keer!

Saskia

Uitvaartfotografie in Den haag

Beste Anouk, Je deed het heel mooi en ingetogen. Ik heb geen moment gehad dat je te aanwezig was, dat zou met een fotograaf nog wel eens kunnen. Het fotoboek is echt heel mooi geworden en prachtige foto’s

Klantervaringen, Afscheidsfotograaf, Begraafplaats Den Haag, Rouwfotograaf, uitvaartfotografie
bedankt, herinneringsfotografie, herinneringsfotograaf

Esther

herinneringsfotoshoot Westland

Mijn vader was ongeneeslijk ziek en wij hebben Anouk gevraagd om foto’s te maken van ons hele gezin. Het was een prachtige middag met veel zon, liefde, mooie mensen en ontspannen sfeer. Anouk heeft een geweldige reportage gemaakt en een prachtig fotoboek. Inmiddels is mijn vader overleden, maar wij putten nog altijd veel kracht uit de herinneringen en de foto’s. Dank je wel, Anouk

Wat is de werkwijze van een afscheidsfotograaf?

Fam. Meijster

Uitvaartfotografie in het Westland

Beste Anouk, ik wil je nog even meegeven dat we de fotoboeken prachtig vinden. Wat geweldig dat je zoveel gevoelens hebt weten te fotograferen. Heel veel momenten heb je precies weten te vangen. Complimenten daarvoor.

Het andere compliment had ik je al gegeven: Je was natuurlijk aanwezig, maar daar hebben we nauwelijks erg in gehad. Precies zoals we het graag wilden”

Uitvaartfotografie
ISM Background

Marianne

Uitvaartfotografie in Dordrecht

“Het fotoboek ziet er prachtig uit met zijn dikke, stevige bladzijden, mosgroene fluwelen kaft en lila/paars lint.

Ik was verrast door de mix van kleuren- en zwartwit fotobladzijden. Het heeft en geeft een bijzonder effect als je het doorbladert. Het geeft een mooi sfeerbeeld van die dag van begraven.
Anouk heeft dat mooi en knap gedaan!”

D&O Uitvaartverzorging

Kirsty

Uitvaartfotografie in Rotterdam

“Hi Anouk,

Bedankt voor de foto’s, heel fijn om ze te kunnen zien en de dag zo te herdenken”
ISM Grafics3
pop up

Jasper

Natuurbegrafenis in Rotterdam

“Lieve Anouk, Wat heb je ons toch prachtige foto’s nagelaten! Dank, dank, dank! Jasper”

Therese

Uitvaartfotografie in Rotterdam
Hallo Anouk,
 
Het fotoboek is in goede orde ontvangen. Dank je wel. Hij is prachtig! Volgende week zullen we deze aan mijn vader geven. Deze dag gaan we met de hele familie bloembollen planten bij mijn moeder. Nogmaals dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
 
Lieve groet,
Thérèse
Afscheid, Afscheidsfotograaf, Anouk Raaphorst fotografie, Begraafplaats Hofwijk, De Laatste Eer, Documentaire Rouwfotografie, I Shoot Memories, Natuurbegraafplaats, Natuurbegrafenis, Rotterdam, uitvaartfotografie

Get in Touch

Een afscheid regelen is emotioneel zwaar en voor de meeste voor ons geen dagelijkse bezigheid. Wil je even overleggen over hoe de fotografie in te vullen of snel weten of ik nog beschikbaar ben? Vul je contactgegevens in en ik neem snel contact met je op.

Afscheidsfotograaf Anouk van I Shoot Memories Afscheidsfotografie

Discrete fotografie.

Afscheidsfotograaf in het Westland, Anouk Raaphorst, I Shoot Memories Afscheidsfotografie Anouk Raaphorst Foto blured, hoe ga ik om met privacy

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.