Portfolio Uitvaartfotografie.

Signature werk

Om een indruk te krijgen van mijn afscheidsfotografie en uitvaartfotografie kan je door de beelden scrollen. Ik werk tijdens het afscheid uitsluitend documentaire. Geen geposeerde beelden maar ongedwongen en discreet het moment vastleggen. 

Bekijk hier mijn Portfolio Uitvaartfotografie |
Afscheidsfotografie | Rouwfotografie

Portfolio Uitvaartfotografie, Anouk Raaphorst foto, over mij

Anouk Raaphorst

Eigenaar Fotograaf

Hallo, mijn naam is Anouk Raaphorst en ik ben professioneel Afscheidsfotograaf 📷. In 2010 heb ik mijn opleiding aan de Foto-academie te Rotterdam afgerond en ben ik I Shoot Memories afscheidsfotografie begonnen. Mijn fotografie staat voor uitvaarten, crematies en natuurbegrafenissen op journalistieke & discrete wijze vastleggen. Dit om te herinneren, te herdenken en te rouwen. Hopelijk heb je een goed beeld van mijn portfolio uitvaartfotografie gekregen.

Wil je meer informatie?

Een afscheid regelen is emotioneel zwaar en voor de meeste voor ons geen dagelijkse bezigheid. Wil je even overleggen over hoe de fotografie in te vullen of snel weten of ik nog beschikbaar ben? Vul je contactgegevens in en ik neem snel contact met op.

Discrete fotografie.

Afscheidsfotograaf in het Westland, Anouk Raaphorst, I Shoot Memories Afscheidsfotografie Anouk Raaphorst Foto blured, hoe ga ik om met privacy

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beelden en laat ik deze graag aan mijn toekomstige klanten zien. Daarom heb ik in mijn voorwaarden staan dat ik de beelden mag gebruiken voor portfolio etc. Bij afscheidsfotografie ligt dit gevoelig en daarom maak ik altijd personen onherkenbaar als ik beelden gebruik op bijvoorbeeld mijn website. Zo krijg je toch een goed beeld van mijn werk zonder inbreuk op de privacy. Ik gebruik nimmer confronterende beelden zoals foto’s van de overledene.