Search
Close this search box.

Discrete Uitvaartfotograaf Den Haag.

Afscheidsfotografie, Begraafplaats Den Haag, Rouwfotograaf, uitvaartfotografie

Discrete Uitvaartfotograaf Den Haag.

29 februari 2020

Onlangs heb ik een uitvaart mogen vastleggen bij de Algemene Begraafplaats in Den Haag. Omdat het hier een jong iemand betrof die jonge kinderen achterlaat, is mij gevraagd ook de laatste eer vast te leggen.

Op deze wijze hebben de kinderen later een tastbare herinnering aan dit moeilijke moment in hun jonge leven. Ook kan het helpen bij de verwerking van het verlies. Als uitvaartfotograaf probeer ik zo veel mogelijk op de achtergrond het verhaal vast te leggen. In een rouwreportage zal je bij mij niet hele directe emotionele beelden aantreffen maar vooral subtiel en het verhaal vertellend. Zoek je ook een uitvaartfotograaf in Den Haag neem dan contact met mij op.

Coordinates of this location not found

Meer stories.

Afscheidsfotograaf Anouk van I Shoot Memories Afscheidsfotografie