πŸ“» Interview Radio West.

Datum

Op 2 December j.l. werd ik voor mijn label I Shoot Love Bruidsfotografie geΓ―nterviewd door Patrick van Houten van Omroep West in het radioprogramma “Aan de Bak” πŸ“» erg leuk om te doen en heel raar om jezelf op de radio zo terug te horen.. 🀭 Hierna mocht ik nog 3 muzieknummers uitzoeken die op de radio te horen waren. Uiteraard heb ik hier voor echte bruiloftnummers 🎡 uitgezocht die ik vaak hoor tijdens mijn bruiloften die ik fotografeer. Luister hier het fragment terug van ca. 5 minuten.

Radio

Meer
artikelen.

Wil je meer informatie?

Een afscheid regelen is emotioneel zwaar en voor de meeste voor ons geen dagelijkse bezigheid. Wil je even overleggen over hoe de fotografie in te vullen of snel weten of ik nog beschikbaar ben? Vul je contactgegevens in en ik neem snel contact met je op.